Voor bedrijven

Uw partner bij het aanleggen van regenwater­systemen

Met de tijd verandert ook de vraag van uw klant. Was duurzaamheid vroeger een ‘nice to have’, nu is het nu een standaard voorwaarde. U wilt ook op dat gebied de best mogelijke oplossingen bieden. Daarbij is een betrouwbare partner met kennis van zaken bepalend voor het succes.

“Een flexibele partner die meedenkt, en je ook vaak nog eens positief verrast”

Regenwatersyteem, check!

Nieuwbouw of verbouw, er is altijd ruimte voor een regenwatersysteem. Overal waar regenwater opgevangen kan worden kan deze binnen of buiten een gebouw weer gebruikt worden.

Deel uw plannen met ons en wij leveren een passende oplossing voor het gebruik van regenwater in uw bouwplannen. Dit kan in woningbouw, bedrijfsmatig bouw, kantoren, binnentuinen, enz, enz. 

Zakelijke diensten

platin-proffesioneel-huis-regenwatersysteem

Nieuwbouw

In België is het al wettelijk verplicht om regenwater te gebruiken voor het spoelen van de toiletten en de wasmachine. Wanneer daar een nieuw huis wordt gebouwd, mag dit niet zonder het gebruik van regenwater. Waarom zouden we dat in Nederland niet ook al doorvoeren? Laten we samen uw duurzame woningbouw nog een stapje duurzaamer maken.

regenwater-infiltratietunnel

Verduurzaming

Wilt u uw gebouw verduurzamen? Wilt u regenwater gebruiken om schoon te maken? Of heeft u een andere toepassing waar drinkwater vervangen kan worden door regenwater? Bij Waterimpuls beschikken we over de kennis en de systemen om deze verduurzaaming mogelijk te maken. We denken graag met u mee over uw specifieke vraagstuk. 

installatie-regenwatertank

Installatie

Regenwatersystemen kunnen door u zelf geïnstalleerd worden, maar de installatie kan ook door ons volledig verzorgd worden. U heeft dan geen omkijken naar het plaatsen, aansluiten en de ingebruikname. Desgewenst kunnen we voor u ook de controle van de filters en het periodieke onderhoud van de regenwatersystemen verzorgen. 

Duurzaam

Hier doen we het allemaal voor, dit verliezen we nooit uit het oog.

R

Kwaliteit

Kwaliteit van producten en installatie is bij ons een basisvoorwaarde.

Kennis

Kennis van zaken zorgt voor een juist advies en daarmee een beter oplossing.

Vertrouwen

Afspraak is afspraak, daar kan je op vertrouwen.

Vragen? Advies?

Neem gerust contact met ons op. Dat kan via onderstaand contactformulier of per email aan info@waterimpuls.nl.
Liever telefonisch contact? U kunt ons bellen op 06 38 35 32 82 of u kunt een terugbelverzoek achterlaten. We helpen u graag verder.