Webshop

 

Alles voor uw regenwatersysteem

In onze webshop vind u alles voor uw regenton of regenwatersysteem. We hebben een uitgebreid assortiment van mooi vormgegeven regentonnen. Daarnaast kunt u ook kiezen uit duurzame regenwatertanks of regenwatersystemen. We hebben er voor gekozen om de meest gekozen systemen en combinaties in de webshop op te nemen. Wilt u een andere combinatie? Wilt u een  passende oplossing voor uw specifieke situatie? Of heeft u advies nodig bij uw keuze?

Twijfel niet om contact met ons op te nemen, we helpen u graag verder!

Duurzame kwaliteit in regenwater­producten

Onze regentonnen en regenwatertanks van de fabrikant Otto Graf uit Duitsland worden vervaardigd uit 70 tot 100% gerecycled plastic. Dit gerecycled plastic wordt in hun eigen fabriek opgewerkt tot grondstof voor de productie van de regentonnen en regenwatertanks. Alle regentonnen en regenwatertanks zijn 100% recyclebaar en kunnen dus weer volledig opnieuw gebruikt worden. De energie die nodig is voor de productie van deze regentonnen en -tanks is voor 80% afkomstig uit duurzame energiebronnen. Dat deze producten van hoge kwaliteit zijn blijkt wel uit het feit dat u 30 jaar garantie krijgt op een regenwatertank, op de regentonnen en infiltratietunnels is dat 5 jaar. Alle producten zijn zeer goed bestand tegen de weersinvloeden en behouden langdurig hun mooie uiterlijk. De techniek van de regenwatersystemen is allemaal geproduceerd in Europa, onder andere in Duitsland en Italië. De firma Otto Graf is hiermee een wereldwijd toonaangevend bedrijf op het gebied van regentonnen en regenwatertanks/-systemen. Lees meer…
graf-gmbh-garantie-recyclebaar

Vragen? Advies?

Neem gerust contact met ons op. Dat kan via onderstaand contactformulier of per email aan info@waterimpuls.nl.
Liever telefonisch contact? U kunt ons bellen op 06 38 35 32 82 of u kunt een terugbelverzoek achterlaten. We helpen u graag verder.